kinalatunk

Sütemény kínálatunk

Biztosan Önnel is előfordult már, hogy megkívánt valamilyen édességet, aztán amikor betért egy cukrászdába, a bőség zavara miatt nem tudott választani. Gyümölcstortát kérjen friss, citrusos túrókrémmel, vagy inkább egy igazán tömény csokoládés süteményt? Ha desszertről van szó, a döntés soha nem egyszerű, mi azonban szeretnénk egy kicsit megkönnyíteni. Böngéssze át kínálatunkat, így amikor betér hozzánk, már tudni fogja, milyen ízekre vágyik.

Cukrászdánk vitrinje egyaránt rejt édes és sós süteményeket, fagylaltkelyheket és pohárkrémeket. De ha éppen diétázik, vagy nem fogyaszthat cukrot, akkor sem kell feltétlenül lemondania a finomságokról – válasszon diabetikus édességeink közül!

Válasszon kínálatunkból

Minden alkalomra
találhat süteményt a Garában

Nemcsak február 14-én, hanem egy átlagos hétköznap is meglepheti kedvesét egy szelet süteménnyel, mely épp olyan édes, mint az igaz szerelem.

Süteménykínálatunk »

Tudjuk jól, hogy a nagy napon mindennek tökéletesnek kell lennie: a menyasszonyi ruhának, a vacsorának, a dekorációnak… és persze a tortának is.

Esküvői ajánlataink »

Családi ünnepek előtt rengeteg a teendő, de ennek nem kell a jó hangulat rovására mennie. A desszertről hadd gondoskodjunk mi!

Tortakínálatunk »

Nagyobb rendezvényt szervez, és nem tudja, mivel kínálja meg a résztvevőket? Válasszon sós és édes aprósüteményeink közül!

Rendezvény-csomagjaink »

GARA GYULA
süteményes vitrinje

Gondolkozott már azon, hogy mi lehet egy mestercukrász kedvenc süteménye? Édes vagy sós? Hagyományos recept alapján készülő édesség, vagy éppen egy saját kreáció?

Most betekintést nyerhet Gara Gyula süteményes vitrinjébe – nem csak azt tudhatja meg, mi a személyes kedvence, de az is kiderül, mi volt az első sütemény, amelyet elkészített, és hogyan találja ki az új recepteket.

Ismerje meg Gara Gyula kedvenceit »

gara_gyula_sutemenyes_vitrinje

Akik már kóstolták a Gara süteményeket

  • Szuper Cukrászda! Hihetetlen finom sütemények! Nagyon kedvesek! A fagyijuk meg…hmmm….imádom! Tiszta szívből ajánlom mindenkinek!

    Lukács Kata
  • A Gara Cukrászda volt az a hely, ahova a lányt, aki nagyon tetszett elvittem randevúzni. Talán azért is, de azóta boldog házasságban élünk – már tíz éve -, két remek kis gézengúzzal, akik szintén imádják Gara bácsi finomabbnál finomabb süteményeit. Hiába no, a Gara Cukrászda varázslatos hely…

    Szilágyi József, Debrecen
  • Néhány nappal karácsony előtt felkeresett egy kedves idős hölgy az üzletünkben. Azonnal megismertem, hiszen régóta törzsvendégünk. Elmondása szerint olyan régóta látogatja már a cukrászdánkat, hogy szinte családtagnak érzi magát, és mindenképpen szeretné, ha én is jelen lennék a legújabb családtag, és egyben a legifjabb törzsvendégünk első cukrászdai látogatásánál. A hölgy családját már ismertem, hiszen ők is visszajáró vendégeink. “A dédunokámat viszont még nem ismeri” – mondta elcsukló hangon az asszony, majd büszkén a karjába vette a pici lányt, és boldog mosollyal az arcán hozzátette: “Ő már a negyedik generáció, aki a Gara Cukrászda törzsvendége lesz”.

    Gara Gyula, Gara Cukrászda

Hogyan rendelhet a Gara Cukrászdából?

Ha valamilyen különleges, egyedi desszertet szeretne, rendelését akár személyesen is leadhatja cukrászdáinkban, vagy telefonszámaink valamelyikén két nappal korábban.

Telefon:
52/530-460
E-mailen:
rendeles@garacukraszda.hu
Aktuális árlistánk megtekintése »