Légy a valentinom

Nemcsak február 14-én, hanem egy átlagos hétköznap is meglepheti kedvesét egy szelet süteménnyel, mely épp olyan édes, mint az igaz szerelem.

Rengeteg boldog pillanatnak voltunk már részesei a cukrászdánkban. Láttunk már első randevún zavarban lévő fiatalokat, elpiruló hölgyeket, akikre a kedvesük udvariasan segíti fel a kabátot. Láttunk évfordulójukat ünneplő párokat, akik szerelmüket kedvenc desszertjük elfogyasztásával ünnepelték. Voltunk már tanúi romantikus lánykérésnek is, láttuk újdonsült menyasszonyok örömkönnyeit. Készítettünk rengeteg szebbnél szebb esküvői tortát, hozzájárulva ahhoz, hogy a szerelmesek közös életének első napján minden a lehető legtökéletesebb legyen. Vannak olyan visszajáró vendégeink is, akik itt ismerték meg egymást, és ma már kisgyermekükkel együtt térnek be a cukrászdánkba.

Légy a valentinom

A szerelmet nem csak Valentin napján lehet ünnepelni. A szerelmet minden nap ünnepelni kell, apró figyelmességekkel, meglepetésekkel, néhány kedves szóval, vagy éppen egy szelet süteménnyel. Akár egy kisebb vitát szeretnénk elsimítani, az első együtt töltött évünket akarjuk megünnepelni, vagy csak egy átlagos, esős délutánt szeretnénk a párunk számára megszépíteni – nincs olyan nap, amikor ne mondhatnánk: „légy a Valentinom…”

 

Akik már kóstolták a Gara süteményeket

  • Szuper Cukrászda! Hihetetlen finom sütemények! Nagyon kedvesek! A fagyijuk meg…hmmm….imádom! Tiszta szívből ajánlom mindenkinek!

    Lukács Kata
  • A Gara Cukrászda volt az a hely, ahova a lányt, aki nagyon tetszett elvittem randevúzni. Talán azért is, de azóta boldog házasságban élünk – már tíz éve -, két remek kis gézengúzzal, akik szintén imádják Gara bácsi finomabbnál finomabb süteményeit. Hiába no, a Gara Cukrászda varázslatos hely…

    Szilágyi József, Debrecen
  • Néhány nappal karácsony előtt felkeresett egy kedves idős hölgy az üzletünkben. Azonnal megismertem, hiszen régóta törzsvendégünk. Elmondása szerint olyan régóta látogatja már a cukrászdánkat, hogy szinte családtagnak érzi magát, és mindenképpen szeretné, ha én is jelen lennék a legújabb családtag, és egyben a legifjabb törzsvendégünk első cukrászdai látogatásánál. A hölgy családját már ismertem, hiszen ők is visszajáró vendégeink. “A dédunokámat viszont még nem ismeri” – mondta elcsukló hangon az asszony, majd büszkén a karjába vette a pici lányt, és boldog mosollyal az arcán hozzátette: “Ő már a negyedik generáció, aki a Gara Cukrászda törzsvendége lesz”.

    Gara Gyula, Gara Cukrászda

Hogyan rendelhet a Gara Cukrászdából?

Ha valamilyen különleges, egyedi desszertet szeretne, rendelését akár személyesen is leadhatja cukrászdáinkban, vagy telefonszámaink valamelyikén két nappal korábban.

Telefon:
52/530-460
E-mailen:
rendeles@garacukraszda.hu
Aktuális árlistánk megtekintése »