fejlec_4

Elérhetőségünk

Cukrászdáink

 

Kálvin téri üzlet

Kálvin téri üzletünk

Debrecen, Kálvin tér 6.
Telefon: 52/530-460, 52/311-618

Nyitvatartásunk:
MINDEN NAP
Hétfőtől vasárnapig:
9-től 18 óráig

 

Piac utcai cukrászda

Rigoletto üzletünk

Debrecen, Laktanya utca 50.
Telefon: 52/446-684

Nyitvatartásunk:
MINDEN NAP
Hétfőtől vasárnapig:
8:30-tól 18 óráig

 

Rendelését a rendeles@garacukraszda.hu email címen adhatja le, illetve a fent megadott telefonszámokon.

Kérdése lenne a süteményekkel
vagy rendeléssel kapcsolatban?

Írjon nekünk közvetlen üzenetet!

Akik már kóstolták a Gara süteményeket

  • Szuper Cukrászda! Hihetetlen finom sütemények! Nagyon kedvesek! A fagyijuk meg…hmmm….imádom! Tiszta szívből ajánlom mindenkinek!

    Lukács Kata
  • A Gara Cukrászda volt az a hely, ahova a lányt, aki nagyon tetszett elvittem randevúzni. Talán azért is, de azóta boldog házasságban élünk – már tíz éve -, két remek kis gézengúzzal, akik szintén imádják Gara bácsi finomabbnál finomabb süteményeit. Hiába no, a Gara Cukrászda varázslatos hely…

    Szilágyi József, Debrecen
  • Néhány nappal karácsony előtt felkeresett egy kedves idős hölgy az üzletünkben. Azonnal megismertem, hiszen régóta törzsvendégünk. Elmondása szerint olyan régóta látogatja már a cukrászdánkat, hogy szinte családtagnak érzi magát, és mindenképpen szeretné, ha én is jelen lennék a legújabb családtag, és egyben a legifjabb törzsvendégünk első cukrászdai látogatásánál. A hölgy családját már ismertem, hiszen ők is visszajáró vendégeink. “A dédunokámat viszont még nem ismeri” – mondta elcsukló hangon az asszony, majd büszkén a karjába vette a pici lányt, és boldog mosollyal az arcán hozzátette: “Ő már a negyedik generáció, aki a Gara Cukrászda törzsvendége lesz”.

    Gara Gyula, Gara Cukrászda

Hogyan rendelhet a Gara Cukrászdából?

Ha valamilyen különleges, egyedi desszertet szeretne, rendelését akár személyesen is leadhatja cukrászdáinkban, vagy telefonszámaink valamelyikén két nappal korábban.

Telefon:
52/530-460
E-mailen:
rendeles@garacukraszda.hu
Aktuális árlistánk megtekintése »