fejlec_1

Rendelés

Ha valamilyen különleges, egyedi desszertet szeretne, rendelését akár személyesen is leadhatja Kálvin téri vagy Piac utcai cukrászdáinkban, hiszen így a legkönnyebb a részletek pontosítása. Ilyenkor nyugodtan hozhat be magával egy fotót is a megálmodott tortáról, de ha tanácstalan, segítünk a döntésben.

 

Ha pontos elképzelései vannak, vagy épp idő szűkében van, akkor pedig keressen minket alábbi elérhetőségeink valamelyikén:

 

Kálvin téri üzlet

Kálvin téri üzletünk

Debrecen, Kálvin tér 6.
Telefon: 52/530-460, 52/311-618

Nyitvatartásunk:
MINDEN NAP
Hétfőtől vasárnapig:
9-tól 19 óráig

 

Piac utcai cukrászda

Piac utcai üzletünk:

Debrecen, Piac utca 11-15.
(Az Aranybikánál)
Telefon: 52/310-206

Nyitvatartásunk:
MINDEN NAP
Hétfőtől vasárnapig:
9-tól 20 óráig

Adja le torta rendelését
online űrlapunkon keresztül.

A megrendelt tortát 2 munkanapra elkészítjük Önnek

Akik már kóstolták a Gara süteményeket

  • Szuper Cukrászda! Hihetetlen finom sütemények! Nagyon kedvesek! A fagyijuk meg…hmmm….imádom! Tiszta szívből ajánlom mindenkinek!

    Lukács Kata
  • A Gara Cukrászda volt az a hely, ahova a lányt, aki nagyon tetszett elvittem randevúzni. Talán azért is, de azóta boldog házasságban élünk – már tíz éve -, két remek kis gézengúzzal, akik szintén imádják Gara bácsi finomabbnál finomabb süteményeit. Hiába no, a Gara Cukrászda varázslatos hely…

    Szilágyi József, Debrecen
  • Néhány nappal karácsony előtt felkeresett egy kedves idős hölgy az üzletünkben. Azonnal megismertem, hiszen régóta törzsvendégünk. Elmondása szerint olyan régóta látogatja már a cukrászdánkat, hogy szinte családtagnak érzi magát, és mindenképpen szeretné, ha én is jelen lennék a legújabb családtag, és egyben a legifjabb törzsvendégünk első cukrászdai látogatásánál. A hölgy családját már ismertem, hiszen ők is visszajáró vendégeink. “A dédunokámat viszont még nem ismeri” – mondta elcsukló hangon az asszony, majd büszkén a karjába vette a pici lányt, és boldog mosollyal az arcán hozzátette: “Ő már a negyedik generáció, aki a Gara Cukrászda törzsvendége lesz”.

    Gara Gyula, Gara Cukrászda

Hogyan rendelhet a Gara Cukrászdából?

Ha valamilyen különleges, egyedi desszertet szeretne, rendelését akár személyesen is leadhatja cukrászdáinkban, vagy telefonszámaink valamelyikén két nappal korábban.

Telefon:
52/530-460
E-mailen:
rendeles@garacukraszda.hu
Aktuális árlistánk megtekintése (pdf) »