fejlec_3

Ünnepekre

Mindenki megérdemel egy finom tortát a születésnapjára vagy a névnapjára. De nem csak ezeken a napokon szerezhetünk valakinek édes perceket. A házassági évfordulót, a szerelmesek napját, de akár a céges rendezvényt is megkoronázhatjuk egy ünnepi tortával. Gara Gyula már nem egy ilyen tortát készített – örök klasszikust és modern formabontót. Ön milyennel lepné meg szeretteit?

Kik szokták általában megrendelni az ünnepi tortákat?

Általában a nők jönnek be megrendelni a tortát – akár a gyermeküknek, akár a férjüknek vagy más családtagnak készül, sőt többnyire még saját maguk számára is ők rendelnek. Az is előfordul, hogy az édesanyák gyermekükkel térnek be cukrászdánkba, a kicsi pedig rámutat arra a tortára, amit szeretne. Ha valamilyen céges rendezvényre készítünk tortát, azt általában az egyik munkatárs választja ki.

Hogyan zajlik egy rendelés?

Ha valamilyen speciális, vagy formatortáról van szó, érdemes személyesen leadni a tortarendelést. Ilyenkor nem árt, ha a vevők egy fotót is hoznak magukkal, hogy minél pontosabban el tudjuk készíteni a megálmodott tortát. A személyes egyeztetés azért is fontos, mert így a legkönnyebb az apró részletek átadása, a kívánságok pontosítása.

Rendelés a Gara Cukrászdában

Milyen tortákat érdemes választani?

Először figyelembe kell venni, hogy az ünnepelt milyen ízeket szeret a legjobban, majd olyan tortát érdemes választani, vagy készíttetni, ami valamilyen módon őt jellemzi, közel áll a személyiségéhez. Sok figurás tortát rendelnek tőlünk, főleg gyerekek számára – így készítünk akár autót vagy motort ábrázoló tortát is. Nemrég gitárt és hegedűt formázó tortát rendeltek tőlünk, majd nemsokára egy balettcipő figurát kell készítenünk. De sokszor készítünk olyan tortát is, ami az ünnepelt foglalkozásához kapcsolódik, például rendőr figurát. Sokan viszont a letisztult, finom díszítésű, elegáns tortákat kedvelik.

Mivel lehet díszíteni egy ünnepi tortát?

A hagyományos gyertyák mellett kerámia figurákat is kérhetnek a tortára, de akár tűzijátékkal és ostyára nyomtatott fotókkal is díszíthetik. Ha nem szeretnénk számozott gyertyát választani, akkor egy Boldog születésnapot felirattal is kérhetjük a tortát, de akár valamilyen viccesebb, személyre szabott szöveget is kitalálhatunk. Ha a vevők a hagyományosabb díszek hívei, karamell-virágokat vagy marcipán figurákat is kérhetnek.

Akik már kóstolták a Gara süteményeket

  • Szuper Cukrászda! Hihetetlen finom sütemények! Nagyon kedvesek! A fagyijuk meg…hmmm….imádom! Tiszta szívből ajánlom mindenkinek!

    Lukács Kata
  • A Gara Cukrászda volt az a hely, ahova a lányt, aki nagyon tetszett elvittem randevúzni. Talán azért is, de azóta boldog házasságban élünk – már tíz éve -, két remek kis gézengúzzal, akik szintén imádják Gara bácsi finomabbnál finomabb süteményeit. Hiába no, a Gara Cukrászda varázslatos hely…

    Szilágyi József, Debrecen
  • Néhány nappal karácsony előtt felkeresett egy kedves idős hölgy az üzletünkben. Azonnal megismertem, hiszen régóta törzsvendégünk. Elmondása szerint olyan régóta látogatja már a cukrászdánkat, hogy szinte családtagnak érzi magát, és mindenképpen szeretné, ha én is jelen lennék a legújabb családtag, és egyben a legifjabb törzsvendégünk első cukrászdai látogatásánál. A hölgy családját már ismertem, hiszen ők is visszajáró vendégeink. “A dédunokámat viszont még nem ismeri” – mondta elcsukló hangon az asszony, majd büszkén a karjába vette a pici lányt, és boldog mosollyal az arcán hozzátette: “Ő már a negyedik generáció, aki a Gara Cukrászda törzsvendége lesz”.

    Gara Gyula, Gara Cukrászda

Hogyan rendelhet a Gara Cukrászdából?

Ha valamilyen különleges, egyedi desszertet szeretne, rendelését akár személyesen is leadhatja cukrászdáinkban, vagy telefonszámaink valamelyikén két nappal korábban.

Telefon:
52/530-460
E-mailen:
rendeles@garacukraszda.hu
Aktuális árlistánk megtekintése »