Rendezvényekre

Nagyobb rendezvényt szervez, és nem tudja, mivel kínálja meg a résztvevőket? Válasszon sós és édes aprósüteményeink közül!

Nagyobb rendezvényt szervez, és nem tudja, mivel kínálja meg a résztvevőket, vagy vannak elképzelései, csak egyszerűen nincs ideje sütni a rengeteg teendő mellett? Akár családi összejövetelről, akár céges eseményről van szó, a Gara Cukrászdában bőséges választékot talál édes és sós aprósüteményekből egyaránt.

 

Az aprósütemények megrendelése előtt érdemes átgondolnia, hogy pontosan hány fős vendégseregre számíthat. Házigazdaként kellemetlen helyzetbe kerülhet, ha túlságosan hamar elfogynak a finomságok – de ne ijedjen meg, mi segítünk a döntésben. Minden 5-6 főre ajánlatos 50 dkg édes, valamint ugyanannyi sós aprósüteményt rendelni. Így mindenkinek nagyjából öt-öt darab jut majd. Önnek pedig nem kell attól tartania, hogy idő előtt elfogynak az sütemények, maximum attól, hogy néhány darab megmarad. Természetesen a vendégek ízlését és az esemény jellegét is ajánlott figyelembe venni a választás során, hiszen vannak, akik az édes, míg mások inkább a sós ízeket részesítik előnyben.

 

Egy kis ízelítő sütemény kínálatunkból

Akik már kóstolták a Gara süteményeket

  • Szuper Cukrászda! Hihetetlen finom sütemények! Nagyon kedvesek! A fagyijuk meg…hmmm….imádom! Tiszta szívből ajánlom mindenkinek!

    Lukács Kata
  • A Gara Cukrászda volt az a hely, ahova a lányt, aki nagyon tetszett elvittem randevúzni. Talán azért is, de azóta boldog házasságban élünk – már tíz éve -, két remek kis gézengúzzal, akik szintén imádják Gara bácsi finomabbnál finomabb süteményeit. Hiába no, a Gara Cukrászda varázslatos hely…

    Szilágyi József, Debrecen
  • Néhány nappal karácsony előtt felkeresett egy kedves idős hölgy az üzletünkben. Azonnal megismertem, hiszen régóta törzsvendégünk. Elmondása szerint olyan régóta látogatja már a cukrászdánkat, hogy szinte családtagnak érzi magát, és mindenképpen szeretné, ha én is jelen lennék a legújabb családtag, és egyben a legifjabb törzsvendégünk első cukrászdai látogatásánál. A hölgy családját már ismertem, hiszen ők is visszajáró vendégeink. “A dédunokámat viszont még nem ismeri” – mondta elcsukló hangon az asszony, majd büszkén a karjába vette a pici lányt, és boldog mosollyal az arcán hozzátette: “Ő már a negyedik generáció, aki a Gara Cukrászda törzsvendége lesz”.

    Gara Gyula, Gara Cukrászda

Hogyan rendelhet a Gara Cukrászdából?

Ha valamilyen különleges, egyedi desszertet szeretne, rendelését akár személyesen is leadhatja cukrászdáinkban, vagy telefonszámaink valamelyikén két nappal korábban.

Telefon:
52/530-460
E-mailen:
rendeles@garacukraszda.hu
Aktuális árlistánk megtekintése »