Születésnapra, névnapra

Családi ünnepek előtt rengeteg a teendő, de ennek nem kell a jó hangulat rovására mennie. A desszertről hadd gondoskodjunk mi!

Bármennyire is szeretünk valakit, a tökéletes születésnapi vagy névnapi ajándék megtalálása minden évben okozhat komoly fejtörést. Mit adjunk ajándékba gyermekünknek, aki kinőtte már a régi játékait, és újakra vágyik? Mit ajándékozzunk a szüleinknek, ha már tavaly is pulóverrel és könyvvel leptük meg őket? Milyen emlékezetes ajándékkal nyűgözzük le a párunkat ennyi év után? Akárhogyan is döntünk végül, egy biztos pont mindig lesz az ünneplésben: a torta.

Születésnapra, névnapra

Ajándéktól, időponttól és helyszíntől függetlenül a legörömtelibb pillanat kétségtelenül az, amikor az ünnepelt boldog mosollyal az arcán, titkos kívánsággal a szívében elfújja a gyertyákat a tortáján. Amikor az első sütemény a tányéron landol, az egész család azt várja, hogy végre mindenki megkapja a saját szeletét. Tudjuk jól, hogy sok minden múlik a tortán, hiszen már a vacsora elején minden vendég a desszertre gondol. Azonban egy finom és látványos sütemény elkészítése időigényes lehet, főleg mivel családi ünnepek előtt rengeteg egyéb teendővel kell számolni. Ennek viszont nem kell a jó hangulat rovására mennie – a tortáról hadd gondoskodjunk mi!

 

Egy kis ízelítő torta kínálatunkból

Akik már kóstolták a Gara süteményeket

  • Szuper Cukrászda! Hihetetlen finom sütemények! Nagyon kedvesek! A fagyijuk meg…hmmm….imádom! Tiszta szívből ajánlom mindenkinek!

    Lukács Kata
  • A Gara Cukrászda volt az a hely, ahova a lányt, aki nagyon tetszett elvittem randevúzni. Talán azért is, de azóta boldog házasságban élünk – már tíz éve -, két remek kis gézengúzzal, akik szintén imádják Gara bácsi finomabbnál finomabb süteményeit. Hiába no, a Gara Cukrászda varázslatos hely…

    Szilágyi József, Debrecen
  • Néhány nappal karácsony előtt felkeresett egy kedves idős hölgy az üzletünkben. Azonnal megismertem, hiszen régóta törzsvendégünk. Elmondása szerint olyan régóta látogatja már a cukrászdánkat, hogy szinte családtagnak érzi magát, és mindenképpen szeretné, ha én is jelen lennék a legújabb családtag, és egyben a legifjabb törzsvendégünk első cukrászdai látogatásánál. A hölgy családját már ismertem, hiszen ők is visszajáró vendégeink. “A dédunokámat viszont még nem ismeri” – mondta elcsukló hangon az asszony, majd büszkén a karjába vette a pici lányt, és boldog mosollyal az arcán hozzátette: “Ő már a negyedik generáció, aki a Gara Cukrászda törzsvendége lesz”.

    Gara Gyula, Gara Cukrászda

Hogyan rendelhet a Gara Cukrászdából?

Ha valamilyen különleges, egyedi desszertet szeretne, rendelését akár személyesen is leadhatja cukrászdáinkban, vagy telefonszámaink valamelyikén két nappal korábban.

Telefon:
52/530-460
E-mailen:
rendeles@garacukraszda.hu
Aktuális árlistánk megtekintése »