Tortát az ünnepeltnek

Sütemények az ünnepi asztalon...

Mindenki megérdemel egy ünnepi tortát a születésnapjára, névnapjára. De nem csak erre a lényeges napra szerezhetünk valakinek édes perceket. Házassági vagy céges évfordulóra, a szerelem napjára is kedveskedhetünk tortával. Gara Gyula már nem egy ilyen tortát készített, volt hogy hagyományosat volt hogy exkluzívabbat. Ön milyennel lepné meg szeretteit?


Kik szokták általában megrendelni az ünnepi tortákat?


Általában a nők, anyukák, feleségek jönnek be megrendelni a tortát. Ha kisgyereknek lesz ,akkor az anyuka rendeli, ha férjnek, akkor a feleség, ha feleségnek, akkor általában saját magának rendeli meg. Sokszor arra is van példa hogy az anyuka kislányával, vagy kisfiával jön be a cukrászdába és rámutat arra a tortára, amit szeretne. Céges évforduló alkalmából pedig valamelyik munkatárs választja ki a tortát.


Ünnepi torta

Hogyan zajlik egy rendelés?

Számunkra fontos hogy személyesen adják le a tortarendeléseket, abban az esetben, ha valami speciális vagy figurás tortáról van szó. Nem árt ha egy fotót is hoznak magukkal, hogy minél pontosabban tudjuk elkészíteni a megálmodott tortát. Valamint fontos az is, hogy próbálják minél pontosabban elmondani a kívánságaikat.

Marcipánkrém torta


Milyen tortákat érdemes választani?

Először figyelembe kell venni, hogy az ünnepelt milyen ízeket szeret a legjobban, majd olyan tortát kell választani, vagy készíttetni, ami őt jellemzi. Sok figurás tortát rendelnek főleg gyerekeknek, így készítünk akár autót vagy motort ábrázoló tortát is. Nemrég gitárt és hegedűt formázó tortát rendeltek tőlünk, és nemsokára egy balettcipő figurát kell készítenünk. De sokszor készítünk olyan tortát is, ami az ünnepelt foglalkozásához kapcsolódik, például készítettünk már rendőr figurát is. A gyerekeknek, általában az éppen most látott mese filmben szereplő figura kell. A fiatalok, pedig az éppen nekik tetsző szinész, vagy fő hős fotóját kell ehető ostyára nyomtatni és azt a tortára tenni. Sokan viszont a letisztult , vékony vonalas diszitésü, de elegáns tortákat kedvelik.

Boldog születésnapot

Mivel lehet díszíteni egy ünnepi tortát?

A hagyományos gyertyák mellett kerámia figurákat kérhetnek a tortára vagy tűzijátékkal és ostyával is díszíthetik. Hölgyeknek általában nem számozott gyertyát vesznek, hanem csak egy szál gyertyát, vagy egy Boldog születésnapot felirattal díszíttetik a tortát. Vagy olyan feliratokat is szoktak kérni , ami egy kicsit viccesebb, személyre szóló. A karamell virágokat és marcipán díszeket már jellemzően nem annyira rendelik a vendégek.

Extrém tortákat készítenek-e?

Ha extrém torta alatt a formát értjük, akkor igen. De fontos tudni, hogy semmilyen olyan tortát nem készítünk ami erkölcsileg sértő lehet, akár formáról, akár feliratról legyen szó. Többre becsüljük a szakmát és az élelmiszert annál, minthogy ilyet készítsünk.
Ezen kívül készítünk ostyára nyomott fényképeket, mesefigurákat, logokat, házi kedvencekről, sztárokról, együtesekről és sok minden másról készült fotókat, melyet a tortára téve kellő meglepetést okozhatunk az ünnepeltnek.

Extrém tortaA Gara Cukrászda ünnepi és vendég váró ajánlata.


Vendégeket vár hétvégére, hogy megünnepeljenek egy születésnapot, vagy családi, esetleg céges összejövetelt szervez, de nincs ideje sütni? Ne aggódjon, a Gara Cukrászdában bőséges választék van az édes és sós süteményekből egyaránt.

Vajon mennyi sütemény kell, ha 10-15 főre számolunk?


Ez egy jó kérdés, mert bizony kellemetlen helyzetbe kerülhetne, mint házigazda, ha elfogynának a finomságok. De nem kell megijednie, Ön nem kerülhet ilyen helyzetbe. Segítünk, hogy miből mennyit válasszon. Minden 5-6 főre ajánlatos 0,50 kg édes és sós süteményt rendelni, így mindenkinek körülbelül 5-5 db kis sütemény jut. Ekkor nem kell attól tartani, hogy elfogy az édesség, esetleg attól, hogy egy-két darab megmarad, de ez Önnek csak jót jelent, hiszen lesz még mit nassolnia. 
Nézze meg alkalmi tortáinkat:


Tortáink és süteményeink

Tortáink és süteményeink

Esküvőre, névnapra, netán születésnapra készül? Válogasson kedvére alkami tortáinkból, süteményeinkből.

Ha netán nem találná meg amit keres, de több elképzelése is van, szívesen segítünk azt formába önteni. Tapasztalt cukrászaink megvalósítják megálmodott tortáját!

Nézze meg kínálatunkat >>

Az év süteményei

pc100080.jpg

A Gara Cukrászda több év süteményével is büszkélkedhet. A Rákóczi torta, a Nosztalgia krémes, a Nugát szelet és Kardinális is elnyerte vendégeink tetszétés.

Vajon melyik lesz a következő év süteménye?

Nézze meg kínálatunkat >

Sütizett már Debrecenben?

Sütizett már Debrecenben?

Üdülést tervez, és az úti cél lehet hogy Debrecen lesz? Jöjjön el városunkba, és töltsön el egy kellemes délutánt a Gara Cukrászdában.

Hogy miért érdemes ide jönni?

Nézze meg! >

Kövess minket Facebookon
Európai Uniós támogatás

Európai Uniós támogatás
spacer