Tortát az ünnepeltnek

Sütemények az ünnepi asztalon...

Mindenki megérdemel egy ünnepi tortát a születésnapjára, névnapjára. De nem csak erre a lényeges napra szerezhetünk valakinek édes perceket. Házassági vagy céges évfordulóra, a szerelem napjára is kedveskedhetünk tortával. Gara Gyula már nem egy ilyen tortát készített, volt hogy hagyományosat volt hogy exkluzívabbat. Ön milyennel lepné meg szeretteit?

216.jpg
Kik szokták általában megrendelni az ünnepi tortákat?


Általában a nők, anyukák, feleségek jönnek be megrendelni a tortát. Ha kisgyereknek lesz ,akkor az anyuka rendeli, ha férjnek, akkor a feleség, ha feleségnek, akkor általában saját magának rendeli meg. Sokszor arra is van példa hogy az anyuka kislányával, vagy kisfiával jön be a cukrászdába és rámutat arra a tortára, amit szeretne. Céges évforduló alkalmából pedig valamelyik munkatárs választja ki a tortát.
Hogyan zajlik egy rendelés?

Számunkra fontos hogy személyesen adják le a tortarendeléseket, abban az esetben, ha valami speciális vagy figurás tortáról van szó. Nem árt ha egy fotót is hoznak magukkal, hogy minél pontosabban tudjuk elkészíteni a megálmodott tortát. Valamint fontos az is, hogy próbálják minél pontosabban elmondani a kívánságaikat.
marcipankrem-1.jpg


Milyen tortákat érdemes választani?

Először figyelembe kell venni, hogy az ünnepelt milyen ízeket szeret a legjobban, majd olyan tortát kell választani, vagy készíttetni, ami őt jellemzi. Sok figurás tortát rendelnek főleg gyerekeknek, így készítünk akár autót vagy motort ábrázoló tortát is. Nemrég gitárt és hegedűt formázó tortát rendeltek tőlünk, és nemsokára egy balettcipő figurát kell készítenünk. De sokszor készítünk olyan tortát is, ami az ünnepelt foglalkozásához kapcsolódik, például készítettünk már rendőr figurát is. A gyerekeknek, általában az éppen most látott mese filmben szereplő figura kell. A fiatalok, pedig az éppen nekik tetsző szinész, vagy fő hős fotóját kell ehető ostyára nyomtatni és azt a tortára tenni. Sokan viszont a letisztult , vékony vonalas diszitésü, de elegáns tortákat kedvelik.


211.jpg
Mivel lehet díszíteni egy ünnepi tortát?

A hagyományos gyertyák mellett kerámia figurákat kérhetnek a tortára vagy tűzijátékkal és ostyával is díszíthetik. Hölgyeknek általában nem számozott gyertyát vesznek, hanem csak egy szál gyertyát, vagy egy Boldog születésnapot felirattal díszíttetik a tortát. Vagy olyan feliratokat is szoktak kérni , ami egy kicsit viccesebb, személyre szóló. A karamell virágokat és marcipán díszeket már jellemzően nem annyira rendelik a vendégek.
Extrém tortákat készítenek-e?275.jpg

Ha extrém torta alatt a formát értjük, akkor igen. De fontos tudni, hogy semmilyen olyan tortát nem készítünk ami erkölcsileg sértő lehet, akár formáról, akár feliratról legyen szó. Többre becsüljük a szakmát és az élelmiszert annál, minthogy ilyet készítsünk.
Ezen kívül készítünk ostyára nyomott fényképeket, mesefigurákat, logokat, házi kedvencekről, sztárokról, együtesekről és sok minden másról készült fotókat, melyet a tortára téve kellő meglepetést okozhatunk az ünnepeltnek.

A Gara Cukrászda ünnepi és vendég váró ajánlata.
Vendégeket vár hétvégére, hogy megünnepeljenek egy születésnapot, vagy családi, esetleg céges összejövetelt szervez, de nincs ideje sütni? Ne aggódjon, a Gara Cukrászdában bőséges választék van az édes és sós süteményekből egyaránt.

   
   
 
 


fmp_8513.jpg

134.jpg
fnykp0195.jpg
156_2.jpg

304.jpg
fnykp0269.jpg
 

 

 
Vajon mennyi sütemény kell, ha 10-15 főre számolunk?

Ez egy jó kérdés, mert bizony kellemetlen helyzetbe kerülhetne, mint házigazda, ha elfogynának a finomságok. De nem kell megijednie, Ön nem kerülhet ilyen helyzetbe. Segítünk, hogy miből mennyit válasszon. Minden 5-6 főre ajánlatos 0,50 kg édes és sós süteményt rendelni, így mindenkinek körülbelül 5-5 db kis sütemény jut. Ekkor nem kell attól tartani, hogy elfogy az édesség, esetleg attól, hogy egy-két darab megmarad, de ez Önnek csak jót jelent, hiszen lesz még mit nassolnia.

Húsvét a Gara Cukrászdában

Nemsokára itt a Húsvét, de még nem döntött a menüről?

Pontosabban, még nem tudja, hogy milyen sütemény kerüljön az ünnepi asztalra?
kosar.jpg
Segítünk a döntésben, összeállítottunk egy húsvéti sütemény-csomagot az Ön számára, mely édes és sós finomságokat is rejt.

Megnézem mi van a csomagban >

Torta és sütemény..

Esküvőkre. nénapokra, vagy születésnapokra válogasson alkami tortáinkból.

Elképzeléseit is szívesen megformáljuk, elkészítjük.

Tapasztalt cukrászok segítenek megvalósítani megrendeléseiket.

Torta és sütemény

24.jpg
Nézze meg ajánlatunkat.

p1100187.jpgfnykp0219.jpg20110326109.jpggara_cukraszda_figuras_torta_12.jpgpc210089.jpg.jpgfnykp0252.jpg290.jpgpc170046.jpg1_v.jpg10_v.jpg
138.jpg.jpg33.jpg.jpg

AZ ÉV SÜTEMÉNYEI

pc100080.jpg


pc090033.jpg
pc100062.jpg pc120009.jpg    Az év süteménye a
 GARA CUKRÁSZDÁBAN a RÁKÓCZI TORTA a NOSZTALGIA KRÉMES és a NUGÁT KRÉMES és a KARDINÁLIS voltak.

Sütizett már Debrecenben?

022.jpgfmp_8535.jpg

Üdülést tervez, és az úti cél lehet hogy Debrecen lesz? Jöjjön el városunkba, és töltsön el egy kellemes délutánt a Gara Cukrászdában.

Hogy miért érdemes ide jönni?
Nézze meg!

Kövess minket Facebookon
spacer